Наказ Мінагрополітики України № 242 від 24.06.2014 Питання діяльності Аграрного фонду на організованому аграрному ринку у 2014/2015 маркетинговому періоді

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.06.2014  № 242





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 липня 2014 р.
за № 794/25571


Питання діяльності Аграрного фонду на організованому аграрному ринку у 2014/2015 маркетинговому періоді
Відповідно до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України», Методики визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціни об’єкта державного цінового регулювання, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2010 року № 159, НАКАЗУЮ:

1. Установити мінімальні та максимальні інтервенційні ціни на об’єкти державного цінового регулювання у 2014/2015 маркетинговому періоді згідно з додатком.

2. Департаменту економічного розвитку аграрного ринку (Саблук В.П.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Бісюка І.Ю.

Міністр

І.О. Швайка

Додаток
до наказу Міністерства аграрної
політики та продовольства України
24.06.2014  № 242


МІНІМАЛЬНІ ТА МАКСИМАЛЬНІ ІНТЕРВЕНЦІЙНІ ЦІНИ
на об’єкти державного цінового регулювання у 2014/2015 маркетинговому періоді

Об'єкт державного цінового регулювання

Мінімальна інтервенційна ціна
(з урахуванням податку на додану вартість)

Максимальна інтервенційна ціна
(з урахуванням податку на додану вартість)

Пшениця м'яка групи "А":

   

1 класу

2 600,00

3 102,00

2 класу

2 500,00

2 983,00

3 класу

2 400,00

2 863,00

Пшениця м'яка групи "Б":

   

4 класу

2 150,00

2 565,00

5 класу

2 000,00

2 386,00

Пшениця м'яка 6 класу

1 880,00

2 243,00

Жито:

   

1 класу

1 600,00

1 909,00

2 класу

1 500,00

1 790,00

3 класу

1 400,00

1 670,00

Ячмінь:

   

1 класу (для продовольчих цілей)

2 300,00

2 744,00

2 класу (для виробництва солоду у спиртовому виробництві)

2 200,00

2 625,00

3 класу (для кормових цілей)

2 100,00

2 505,00

Кукурудза:

   

для продуктів дитячого харчування

1 595,00

2 050,00

для харчових концентратів і продуктів

1 504,00

1 933,00

для виробництва крупи і борошна

1 452,00

1 867,00

для виробництва крохмалю і патоки

для кормових потреб

1 400,00

1 800,00

Гречка

   

1 класу

3 650,00

4 145,00

2 класу

3 410,00

3 955,00

3 класу

3 200,00

3 745,00

Молоко сухе

35 926,00

42 860,00

Масло вершкове

34 208,00

40 810,00

Горох:

   

1 класу

3 598,00

4 041,00

2 класу

3 293,00

3 698,00

3 класу

2 987,00

3 360,00

Овес:

   

1 класу

2 034,00

2 284,00

2 класу

1 865,00

2 095,00

3 класу

1 695,00

1 910,00

Просо:

   

1 класу

2 444,00

2 745,00

2 класу

2 222,00

2 495,00

3 класу

2 000,00

2 250,00

Борошно пшеничне:

   

вищого ґатунку

3 092,00

3 505,00

першого ґатунку

2 894,00

3 282,00

другого ґатунку

2 541,00

2 881,00

Борошно житнє

2 587,00

2 851,00

Цукор-пісок (буряковий)

7 735,00

8 800,00

Директор Департаменту
економічного розвитку
аграрного ринку



В.П. Саблук